Hemsida

Snabb leverans

Skickas inom 24 timmar

Hemsida

Säker kassa

Betala med världens mest populära och säkra betalningsmetoder

Hemsida

Tillfredsställelse garanterad

Vi står med våra högkvalitativa produkter och din tillfredsställelse är garanterad

Hemsida

Den perfekta presenten

En stor överraskning för dina nära och kära

UPPBLÅSBARA BADKAR ÄR BÄRBARA, ÖVERKOMLIGA OCH TREVLIGA.

AIRTUB SAMLINGEN

Välkommen till AirTub


Vår passion är att tillverka och leverera de allra bästa uppblåsbara badkar som dina pengar kan köpa, och vårt uppdrag är att få en lyxig spa -upplevelse direkt till ditt hem. Tänk dig ditt eget badkar var du än vill. Utrymme är inget krav längre – det passar i de flesta badrum.

Ett uppblåsbart badkar från Airtub är mycket mer än bara ett vanligt badkar ovanför marken. Det är ett badkar av högsta kvalitet som ger dig en spa -upplevelse hem till dig, när du vill, till en mycket överkomlig kostnad. Inte bara det, den är också bärbar så den kan användas var som helst (som om du t ex campar).

När du köper ett uppblåsbart badkar från Airtub får du allt du behöver i lådan. Vårt plug and play-badkar kan monteras och pumpas upp automatiskt på några minuter.

Våra kunder säger …


Jag kunde inte vara nöjdare med kvaliteten och priset på mitt nya uppblåsbara badkar, för att inte tala om den snabba och vänliga kundservicen.

– Patrick

På grund av ett mycket litet badrum och två små som inte gillar att duscha, bestämde jag mig slutligen för att köpa Airtub. Redan bekräftat att detta har varit en mycket bra idé. Inte bara för de små, tonåringarna i huset är också supernöjda.

– Emma

Eftersom jag inte har ett badkar i min lilla lägenhet, är detta bara ett bra alternativ. Jag älskar att bada länge när jag kommer hem från jobbet

– Maria