Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att blåsa upp luftröret?

Airtuben blåses upp mycket snabbt med elpumpen, du kan njuta av ditt bad inom 1-2 minuter.

Hur tömmer jag vattnet efteråt?

Anslut försiktigt avloppsslangen till avloppet. Placera änden på avloppsslangen i avloppet. Obs: Vattnet rinner bara om avloppet är på samma nivå.

Tål poolen låga och höga temperaturer?

Airtub är mycket lämplig för varma bad upp till 45 grader eller kalla isbad.

Kan jag använda den med två personer?

Badet rymmer enkelt två vuxna. Det är jätteroligt och så roligt.

Kan jag returnera eller återbetala min Airtub?

Du har rätt att avbryta din beställning inom 30 dagar efter mottagandet utan att ange någon anledning. Efter avbokningen har du ytterligare 30 dagar på dig att returnera din produkt.

Av hygieniska skäl kan bad endast returneras när de är oanvända, utan att bada i dem. Det kan naturligtvis blåses upp för inspektionsändamål. Efter användning kan produkten inte längre säljas. Packa snyggt och på samma sätt som du fick det och skicka tillbaka allt.

Kan det uppblåsbara badet också användas med badoljor och andra badprodukter?

Ja, det kan det! Det flexibla uppblåsbara badkaret är tillverkat av extra tjockt 6-lagers PVC och badet är precis rätt för 100% avkoppling. Skölj bara badet med rent vatten efteråt.

Jag har ett litet badrum - passar det?

Badkaret är mycket flexibelt och passar de flesta badrum. Vi rekommenderar alltid att mäta utrymmet först.

Airtuben har följande mått: 155 cm (längd) X 80 cm (bredd) 55 cm (höjd). Badet är flexibelt, så du kan också blåsa upp det lite mindre och det kommer även att passa i mindre utrymmen.

Kan jag också använda badet ute, i trädgården eller på en balkong och/eller terrass?

Ja, Airtub uppblåsbara pool är gjord av extra tjockt material och är också bra för utomhusbruk. Det rekommenderas dock inte att lämna badkaret i full sol för länge. Du måste alltid vara försiktig med vassa material. Vi råder dig att alltid lägga badet på en handduk istället för på hårda ytor.

Hur rengör jag badet?

Ta bort avtappningspluggen från badets botten. Låt vattnet rinna långsamt genom avtappningspluggen. Kontrollera att vattnet rinner ut genom avloppet. Efter användning, skölj med rent vatten och torka badet innan du förvarar det. Vik badkaret till en rektangel. Badet kan enkelt förvaras i den medföljande förvaringspåsen.