Gör ditt hus till ett hem …

Hemsida

Lätt att ställa in

Tubble kan ställas in på bara en minut med den medföljande elektriska pumpen. Då fyller du upp det som med något annat bad. Så du kan njuta av en avkopplande badsession på nolltid.

Hemsida

Bekväm

Tubble har en mjuk botten, som liknar en yogamatta. Detta gör det ännu bekvämare än ett vanligt bad. Nackstöd och kopphållare är integrerade i designen. För 100% avkoppling, så länge du vill.

Hemsida

Passar i de flesta badrum

Har du inte ett fast bad, men gillar du att ta ett? Tubble är ett flexibelt och uppblåsbart bad som passar i nästan alla badrum. Utan en dyr eller komplicerad renovering.

Badning. Var som helst.

Vi har bråttom, uppfyller deadlines och vill vara i form. Vi studerar, jobbar hårt och festar sent på kvällen. Ibland måste vi andas, slappna av. Och en sak är säker: vi avslutar bäst hektiska dagar med ett varmt bad. Med ett uppblåsbart badkar från Tubble som är möjligt när som helst och var som helst. I badrummet. Eller bara på din balkong.

Den bärbara, uppblåsbara badkarlösningen

Koppla av i ditt eget uppblåsbara badkar. Det är nu äntligen möjligt, även om du har ett litet badrum. Lösningen är Tubble! Ett flexibelt, uppblåsbart badkar som passar i många badrum och där både vuxna och barn kan njuta av ett varmt varmt bad.

Tubble kan pumpas upp på bara två minuter med den medföljande elektriska pumpen och du kan njuta av avkopplande stunder i badet på nolltid. Helt enkelt i ditt eget badrum. Eller till och med i din trädgård eller på din balkong, för det är inget problem alls att installera Tubble utomhus. Du har till och med möjlighet att ta det med dig på semester.

Ett bekvämt och bärbart badkar

Detta uppblåsbara bad är tillverkat av extra tjock 6-skiktad PVC och är försedd med en supermjuk bubblad botten. På grund av det är det ännu bekvämare än ett vanligt bad. Det betyder att det också är perfekt om du lider av muskelsmärta. Och du får allt detta för bara en bråkdel av det belopp du skulle spendera på ett “hårt” bad. Tubble är utrustad med ett uppblåsbart nackstöd och kopphållare som gör att du kan slappna av 100% så länge du vill.

Har du gjort badet? Tack vare det geniala dräneringssystemet och det medföljande dräneringsröret dränerar det uppblåsbara badet snabbt och jämnt vattnet. Efteråt kan du enkelt förvara badet tills du är på humör för ytterligare en avkopplande bärbar badsession.

Om andra säger det måste det vara sant

“Ett unikt koncept. Tubble är lösningen för människor som inte har ett fast bad.”
“Tack vare den här gadgeten kan alla bada hemma.”
“Ett härligt bad.”
“The Tubble är den typiska produkten för storstadsproffsen, som bor i en liten lägenhet och inte har något bad.”
“Tubble är en produkt som kan användas effektivt och bekymmersfritt i badrummet.”
“Det lyxiga badet från Tubble är perfekt för människor som inte har plats för ett fast bad.”
“Knölen i ditt badrum, ljus och en Negroni i mugghållaren gör att du känner dig i himlen.”

Bli social med @tubble

Hemsida
Hemsida
Hemsida
Hemsida